måndag 5 september 2011

Just idag har vi faktiskt inte funderat på så vidare värst mycket.

Just idag har vi inte funderat på så värst mycket. Eller jag kanske pratar för mig själv, förresten. Såklart en sexåring har funderat över tusen saker på de nästan 8 timmar som hon varit vaken än så länge. Hon hade visst fått börja skapa sitt egna världsatlas i förskoleklass idag. Inte illa! Då vet hon snart vart USA och Chile och Påskön och Australien och alla de där andra länderna riktigt långt borta ligger. Väldigt stor risk för att hon kommer att bli bättre än mamma på geografi.
Japp, det lär hon bli. Dags att införskaffa en jordglob tror jag. Och en flaggplansch när vi ändå håller på. Mamman har insett sina begränsningar (redan efter tre veckor i förskoleklass, aj, aj, var ska det här sluta...)?!


Nåväl, själv har jag varit sängliggandes med magkramper idag. Ingen riktig hundraprocentig magsjuka, men jag intygar att jag mått riktigt illa ändå. Så jag har mest kikat runt på internet efter vitrinskåp och andra spännande secondhandobjekt som finns på bättre-begagnat- och auktionssidor. Snacka om tidsfördriv med stort T. Hela dagen har ju faktiskt försvunnit.


Datorer och internet i all ära, men jag får nog snart börja sätta en äggklocka på ringning efter en och en halvtimme när man är inne på sådana här sidor så att man inte blir totalt tidsförvillad. "Jag ska bara kika på det där skåpet, och sen på det där gröna fast jag egentligen skulle ha ett svart och kanske det där slitna i rokokostil en sista gång..." NOG!


Ungefär så långt har mina små grå avancerat sig inuti mitt huvud idag. Så att säga; på västfronten intet särskilt nytt.
Nä, nu orkar jag inte goja längre. Nu tar vi middag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är helt hooked på världsatlas, har en jäkligt snygg idé på det ämnet i lite vintage style, återkommer... tror du gillart!

Gringo och mamman sa...

Wow - låter spännande. Vintage; me likey!